Herstellingen en onderhoud industriële daken

Renovatie aan industriële daken zijn van groot belang als u als bedrijf geen overlast wilt ondervinden van lekkage of gebrekkige isolatie. Crombez zorgt dat uw bedrijf draaiende blijft door vakkundig onderhoud en waar nodig door vernieuwing van het dak.

Industriële daken: geen gewoon dak

Industriële daken vergen meer aandacht dan u aanvankelijk zou denken. Bij dit soort daken gaat het vaak om een groot oppervlakte aan plat dak, met toevoegingen als lichtkoepels, schoorstenen en verwarmingsbuizen. Zo’n groot oppervlak wordt dagelijks blootgesteld aan een hoop zon, regen en soms vorst. Over het algemeen zijn industriële daken simpele constructies. Het is de afdichting die zo’n constructie de das om kan doen. Nog meer dan bij kleine daken is een vakkundige afdichting essentieel. Crombez Dakwerken staat daarom voor u en uw bedrijf klaar om onderhoud en renovatie te plegen aan uw industriële dak. Wij checken dan meteen de staat van de nog niet aangetaste onderdelen. Zo bent u ook in de toekomst verzekerd van een probleemloos onderdak!

Onderhoud industriële daken

Schoorstenen, dakramen, dakgoten en andere toevoegingen zijn de Achilleshiel van een industrieel dak. Wanneer hier mankementen aan zijn, kan dat voor problemen zorgen. Denk aan slechte isolatie, vochtlekkage of afname van winddichtheid. In zo’n geval worden uw producten en werknemers blootgesteld aan de invloeden van het weer. De vakmensen van Crombez merken dit tijdens periodieke herstelwerkzaamheden op tijd op, zodat uw bedrijf geen hinder zal ondervinden van deze problemen. U werkt dus rustig door terwijl wij uw dak vernieuwen.