Lood en zinkwerk

Periodiek onderhoud aan uw dak is zeer belangrijk. Wanneer er schade optreedt, kan dat zorgen voor prijzige rekeningen en soms onherstelbare vochtplekken. Crombez weet dat als geen ander en onze experts staan daarom voor u klaar om uw lood en zinkwerk tijdig te renoveren.

Vakkundig leggen van nieuw loodwerk

Loodwerken bevinden zich rondom uw schoorsteen en bij de naden en kieren van uw dak. Een optimale staat van het lood is van groot belang, want dit voorkomt lekkage op deze punten. Het is dus cruciaal dat er op tijd herstelwerk wordt gedaan. Dit wordt vaak vergeten, met problemen als lekkage tot gevolg. U doet er verstandig aan om deze investering te doen, want het herstellen van vochtschade kan een akelig prijskaartje met zich meebrengen. Wij renoveren of vervangen het lood vakkundig voor u, zodat het weer jaren meekan.

Droog zitten? Vervang uw zinkwerk

Als we praten over zinkwerken, bedoelen we hiermee uw dakgoten en afvoerbuizen. Wanneer deze op den duur roesten, bestaat de kans op er ernstige lekkages. Dit heeft als gevolg dat er water via de buitenmuren naar binnen dringt, wat resulteert in stank en vieze vochtplekken in uw woning. Crombez legt dit allemaal nieuw voor u aan, zodat u binnen gegarandeerd droog zit. Tevens helpen wij u met de nodige renovatie en reparatie aan uw lood- en zinkwerk.

Neem voor de installatie of renovatie van uw lood en zinkwerk contact op met Crombez. Wij helpen u met jarenlange ervaring en expertise aan een vochtvrije woning voor de komende jaren.